Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sultanlar Liginin en fazla şampiyonlar kupası sahibi kim?

Geçtiğimiz günlerde oynanan Şampiyonlar Kupası maçının voleybol severler için adeta bir şölen niteliği taşıdı. Türkiye’de voleybolun ön plana çıkmasının önemli nedenleri arasında takım kadrolarında yer alan isimlerin yıldızlaşması olurken, en çok Şampiyonlar Kupası kazanan takımın hangisi olduğu merak konusu oldu. İşte detaylar…

Geçtiğimiz günlerde oynanan Şampiyonlar

İlk kez olarak 200-2009 sezonunu kapsayan dönemde gerçekleşen Şampiyonlar Kupası mücadelesinin kazanan ismi Fenerbahçe oldu. Fenerbahçe, bu galibiyetin ardından 3 kez daha kupa kazanarak toplamda 4 kez Şampiyonlar Kupasının sahibi oldu. Ligin iddialı takımlarından birisi olan Vakıfbank ise toplamda 5 kez Şampiyonlar Kupası mücadelesinin kazanan tarafı oldu.

Ligin iddialı takımları arasında yer alan Eczacıbaşı ise toplamda 5 kez Şampiyonlar Kupası kazandı. 2024 yılında oynanacak olan karşılaşmada, Sultanlar Ligi’nin son şampiyonu Fenerbahçe takımı ile karşı karşıya gelen Eczacıbaşı, bu maçta nefes kesen bir mücadele sergilese de maçın kazanan tarafı 3-1’lik skor ile Fenerbahçe oldu. BU galibiyet ile Sultanlar Liginde bulunan 3 takım da 5’erşampiyonlar kupası bulunuyor.

Ağustos Gerçe