Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sultanhanı’nda üreticilere gübre ve tohumda altın fırsatlar!

Aksaray Sultanhanı Kaymakamı Abdullah Melikoğlu Sultanhanı Tarım Kredi Kooperatifi tarafından organize edilen 2.Geleneksel Bilgilendirme ve Tanıtım Etkinliklerine katıldı.

Aksaray Sultanhanı Kaymakamı Abdullah

Sultanhanı Tarım Kredi Kooperatifi tarafından düzenlenen 2.Geleneksel Bilgilendirme ve Tanıtım Etkinlikleri kapsamında Kaymakam Melikoğlu, gübre, yem, zirai ilaç ve tohum firmalarından ürünler hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Üreticiler için kaçırılmayacak bir fırsat olarak değerlendirilen etkinlik kapsamında üreticiler merak ettikleri konularda bilgi sahibi oluyor. Sultanhanı ilçesinde gerçekleşen etkinlik kapsamında üreticilerin merak ettiği gübre, yem ve daha fazlasını tanıma fırsatı yakalıyorlar.  Firmalar tarafından bilgiler verilen etkinlikte tarım ve üretim alanında büyük bir adım atıldı.

Kaymakam Melikoğlu organizasyonun hayata geçmesinde katkıları olan Sultanhanı Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Osman Bektaş ve personeline teşekkürlerini sundu. Etkinlikte Kaymakam Melikoğlu’na İlçe Tarım Müdürü Merve Kutlu ve Mahalle Muhtarları  eşlik etti.

Fatma Altınok