Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sultanhanı’nda spor okulları için görüşüldü

Aksaray Sultanhanı Kaymakamı Abdullah Melikoğlu başkanlığında çocuk ve gençlere yönelik yapılması hedeflenen spor kursları üzerine toplantı gerçekleşti.

Aksaray Sultanhanı Kaymakamı Abdullah

Toplantıya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Ceylan, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ertümen Buğday, Sultanhanı Spor Kulübü Başkanı Şeref Köse, Şehit Ahmet Dağlı İmam Hatip Ortaokulu Müdürü  Aydın Kara ve Sultanhanı Spor Kulübü Antrenörü Mehmet Uçar katlım sağladı.

Toplantıda, çocuk ve gençleri spora teşvik etmek, ilçe genelinde sportif faaliyetleri arttırmak amacıyla hedeflenen çalışmalara yer verildi.

Kaymakam Melikoğlu, eğitim öğretimin yaz tatiline girmesiyle birlikte çocukların yaz aylarını değerlendirmeleri ve sportif faaliyetler bulunarak sağlıklı yaşamı hayatlarına endekslemeleri ve spor alanında kariyer hedeflerine ulaşmaları amacıyla yeni fırsatlar oluşturulması gerektiğini vurguladı.

İlçe de çocuk ve gençlere yönelik uygulanması hedeflenen spor kursları hakkında yapılan toplantıda,  gençleri spora teşvik etmek ve spor alanında başarılı olmaları sağlamak amacıyla büyük önem yaşıyor.

Fatma Altınok