Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sultanhanı’nda eğitim rüzgarı: Yeni Şube Müdürü Kaymakamı ziyaret etti!

Kaymakam Melikoğlu,  İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü olarak göreve başlayan Varlı’yı makamında kabul etti.

Kaymakam Melikoğlu,  İlçe Milli

Aksaray Sultanhanı Kaymakamı Abdullah Melikoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Ceylan ve Sultanhanı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü olarak yeni görevine başlayan Hanifi Varlı’yı makamında ağırladı.

Sultanhanı İlçesine Şube Müdürü olarak atanan Hanifi Varlı’yı makamına kabul eden Kaymakam Melikoğlu, ziyaret esnasında eğitim ve öğretime yönelik istişarelerde bulundu.

1981 yılında halk arasında beyin felci olarak bilenen Sevral Palsi hastalığı ile dünyaya gelen Hanifi Varlı, 2003 yılında Aksaray Merkez 23 Nisan İlkokulunda memur olarak eğitim hayatına atıldı. 2009 yılında ise görevde yükselme sınavlarını giren Varlı, Aksaray İl Milli Eğitim Müdürlüğüne şef olarak atandı.

2021 yılından 20024 yılına kadar Aksaray İl Milli Eğitim Müdürlüğünde vekaleten Şube müdürü olarak görev aldı. Görevde yükselme sınavına giren Varlı sınav sonucunda Sultanhanı Şube Müdürü olarak atandı.  Varlı Sultanhanı Şube Müdürü olarak görevine resmen başladı.

Kaymakam Melikoğlu, görevine başlayan Sultanhanı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hanifi Varlı’yı tebrik ederek çalışma hayatında başarılar diledi.

Fatma Altınok