Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sultanhanı’nda çocuklar yüzme öğreniyor

Aksaray Sultanhanı İlçesinde çocuklar

Aksaray Sultanhanı İlçesinde çocuklar yüzme öğreniyor. Sultanhanı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın “Yüzme Bilmeyen Kalmasın” projesi kapsamında ilçede çalışmalar yürütülüyor.

Sultanhanı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’ne bağlı yüzme havuzunda, yazın sıcak günlerinde Sultanhanı çocukları deneyimli ve profesyonel antrenörler ile cankurtaranlar eşliğinde yüzme eğitimi alıyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı personellerinin de destek verdiği bu eğitimler, haftanın yedi günü sürdürülüyor. Çocuklar, yüzme eğitimi almanın yanı sıra yazın sıcak günlerinde serinleme fırsatı da buluyor.

İlçede gençleri spor salonlarına çekmeyi hedeflediklerini ifade eden Buğday, “Geçen sene voleybol ve futbol altyapısını oluşturduk. Bu sene hentbol branşını da ekleyerek üç branşta gençlerimize Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Yaz Spor Okulları faaliyetlerini sunuyoruz. Bu bağlamda bize desteklerini esirgemeyen ilçe kaymakamımıza, belediye başkanımıza ve Gençlik ve Spor İl Müdürümüze teşekkür ediyoruz,” dedi.

Bu proje ile Sultanhanı’nda yüzme bilmeyen çocuk kalmaması hedefleniyor.

Fatma Altınok