Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sultanhanı’da okullarda ulaşım ve güvenliği konusu kapsamında velilerle toplantı yapıldı

Sultanhanı Kaymakamlığı İlçe Milli

Sultanhanı Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda öğrencilerin ulaşım ve güvenliği konusunda toplantı yapıldı. Toplantıya okul yöneticileri ve veliler katılım gösterdi.

2024- 2025 eğitim öğretim yılının başlamasının ardından Sultanhanı ilçesinde okullarda öğrencilerin herhangi bir sorunla karşılaşmamaları amacıyla gerekli önlem ve tedbirler alınıyor. Sultanhanı’da okullarda öğrenciler için kolay ulaşım ve güvenlik için velilerle bir araya gelindi.

Sultanhanı Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda okul müdürleri, öğretmenler ve velileri ile bir araya gelinerek öğrencilerin okullara ulaşımı, güvenliği üzerine görüşme yapıldı. Toplantıda veliler ile koordineli olunması gerektiğine vurgu yapıldı.

Öğrencilerin güvenliği için gerekli adımların atılması gerektiği vurgulanan toplantıda okula gelen öğrencilerin ulaşımda kolaylığın sağlanması amaçlandı. Ulaşımda kolaylığın yanı sıra güvenliğinde artırılması gerektiği belirtildi. Bu konuda velilerle koordineli olunarak öğrencileri için güvenli bir ortamın sunulması hedefleniyor.

Fatma Altınok