Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sultanhanı’da öğrencilerle anlamlı buluşma; Kitap okumanın sevilmesi hedefleniyor

  Aksaray Gençlik ve

 

Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı olarak hizmet veren Gençlik Merkezi temsilcileri, Sultanhanı ilçesinde düzenlenen etkinlikte öğrencilerle bir araya geldi. Buluşmanın odak noktası, gençler arasında kitap okuma kültürünü teşvik etmek ve kitaplar üzerinden kültürel paylaşımları desteklemek oldu.

Gençlik Merkezi temsilcileri, öğrencilere kitap okumanın önemini vurgulayarak, bilgiye erişim, düşünce geliştirme ve hayal gücünü artırma gibi faydalarını ele aldılar. Bu etkinlik, gençler arasında kitap okuma alışkanlığını artırmayı ve kültürel etkileşimi teşvik etmeyi amaçlıyor.

Sultanhanı Ortaokulu’nda gerçekleşen buluşma, gençlerin edebi ve kültürel birikimlerini artırma, bilgi paylaşımını güçlendirme ve toplum içinde daha aktif bireyler olmalarını teşvik etme amacını taşıyor. Aksaray Gençlik Merkezi temsilciler konu hakkında yaptıkları açıklama kapsamında; “Kitap okumak boş zamanı değerlendirerek değil zaman ayırarak yapılmalıdır. Biz de zaman ayırarak okuduğumuz kitapların kritiğini yapmak için Sultanhanı Ortaokulu’nda gençlerle buluştuk” ifadelerine yer verdi.

Haber: Ağustos Gerçe