Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sultanhanı’da öğrenci taşımacılığı konusu masada

Aksaray’ın beğenilen ilçelerinden birisi olarak ön plana çıkan Sultanhanı’da, öğrenci taşımacılığı yöneticileri ile istişare toplantısı yapıldı.

Aksaray’ın beğenilen ilçelerinden birisi

Kaymakam Melikoğlu, başkanlığında İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Arslanhan, Sultanhanı Öğrenci Taşımacılığı Yöneticileri Erkan Atar, Yusuf Sarıgül ve Bilal Ayhan’ın katılımıyla, öğrenci taşımacılığı yöneticileri ile istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Sultanhanı’da eğitim gören öğrencilerin taşımacılığı ve vatandaşların talepleri konusunda gerçekleştirilen toplantıda Sultanhanı’daki öğrenci taşımacılığı süreci ele alındı. Yapılan bu toplantı özellikle, ilçe içerisindeki taşımacılık süreçlerinin doğrudan birinci kişiler tarafından bilgi alınması bakımından önem arz ediyor.

Konu hakkında açıklama yapan Sultanhanı Kaymakamı Abdullah Melikoğlu, katılımlarından ötürü İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Arslanhan ve öğrenci taşımacılığı yöneticilerine teşekkürlerini iletirken, “Öğrencilerimizin ve vatandaşlarımızın istek ve ihtiyaçlarına kulak vermeye devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Ağustos Gerçe

 

Aksaray Belediyesi tarafından şehir içerisinde
Sıradaki Haber Aksaray’da duvar yazıları siliniyor, Görüntü kirliliğinin öne geçiliyor