Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sultanhanı’da kurumlar arası voleybol turnuvasının şampiyonu belli oldu

Sultanhanı Kaymakamı Abdullah Melikoğlu, ilçe içerisinde gerçekleşen voleybol müsabakalarının finaline katılım sağladı. Kaymakam Melikoğlu, birinci olan takıma madalyalarını takdim etti.

Sultanhanı Kaymakamı Abdullah Melikoğlu,

Geçtiğimiz günlerde Sultanhanı’da kurumlar arası voleybol müsabakaları başlamıştı. Müsabakalardan bir tanesine Kaymakam Melikoğlu da katılım sağlamıştı. Voleybol marabalarında sona gelindi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Kamu Kurumları Spor Oyunları Projesi kapsamında, Sultanhanı Kaymakamlığı İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen Voleybol branşı Final müsabakalarına katılım sağlayan Kaymakam Melikoğlu’na Kamu Kurum Müdürleri, Muhtarlar ve Vatandaşlar eşlik etti.

Turnuva kapsamında; İlçe Emniyet Müdürlüğü Personeline, İlçe Jandarma Komutanlığı personeline, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Personeline ve İlçe Müftülüğü Personeli yer alırken, Kaymakam Melikoğlu tüm kurum personellerine katılımlarından dolayı teşekkürlerini iletti.

Turnuvada birinci olan isim ise Turnuvada Birinci olan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü oldu. Kaymakam Melikoğlu, kupa ve madalyaları takdim etti.

Ağustos Gerçe