Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sultanhanı’da huzur arayışı: Motosikletler ve okul güvenliği mercek altında!

Sultanhanı Kaymakamı Abdullah Melikoğlu başkanlığında  okul güvenliği ve ilçedeki motosiklet kullanımı konuları kapsamında güvenlik toplantısı yapıldı.

Sultanhanı Kaymakamı Abdullah Melikoğlu

Sultanhanı Kaymakamlığının ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Arslanhan, İlçe Emniyet Müdürü Vekili Ahmet Zeryok ve İlçedeki Okul Müdürleri katılım gösterdi.

Toplantıda,  ilçe halkı tarafından gelen ilçedeki motosiklet kullanımının çevreye vermiş olduğu rahatsızlıklar ele alındı. Motosiklet kullanımının çevreye verdiği zarar doğrultusunda alınabilecek önlemler görüşüldü.

Okul ve çevrelerinde öğrencilerin herhangi bir sorunla karşılaşmamaları, okul giriş çıkışların daha güvenli olabilmesi için gerekli çalışmaların yapılması gerektiği vurgulandı. Eğitim öğretim süresi boyunca öğrencilere rahatsızlık verecek sorunların çözüme kavuşturulması, öğrenciler için güvenli bir ortam sunulması için yapılması gerekenler üzerine istişarelerde bulunuldu.

Sultanhanı Kaymakamı Melikoğlu başkanlığında gerçekleşen toplantıyla birlikte okul çevrelerinde güvenliğin artırılacağı ve motosiklet kullanımı sonucunda çevreye verilen zararların çözüme kavuşturulacağı ön görülüyor.

Fatma Altınok