Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sultanhanı’da asayiş ortamı gündeme geldi

Sultanhanı Kaymakamlığı tarafından düzenli olarak yapılan toplantılar arasında yer alan İlçe Asayiş Toplantılarına bir yenisi daha eklendi. Buna göre,  Kaymakam Abdullah Melikoğlu başkanlığında bir kez daha bir araya gelindi.

Sultanhanı Kaymakamlığı tarafından düzenli

Aksaray’ın beğenilen ilçeleri arasında yer alana Sultanhanı’da İlçe Asayiş ve Güvenlik Toplantısı yapıldı. Toplantı kapsamında İlçe Emniyet Müdürü Bülent Aksoy ve İlçe Jandarma Komutanı Onur Gürsu da yer aldı. Sultanhanı Kaymakamı Abdullah Melikoğlu’nun başkanlık ettiği toplantıda, ilçe içerisindeki asayiş çalışmalarına yönelik istişare yapıldı.

Yapılan bu toplantılar, ilçe içerisindeki güvenlik ortamının sağlanması bakımından önem arz ederken, vatandaşların huzur içerisinde ikamet etmelerinde olanak tanıması nedeniyle de sıklıkla yapılıyor. Konu hakkında açıklama yapan Sultanhanı Kaymakamı Abdullah Melikoğlu, “ düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz toplantımızı bir kez daha yapmış bulunuyoruz. Katılımlarından ve bilgilendirmelerinden ötürü ilçe emniyet müdürümüze ve ilçe jandarma komutanımıza teşekkürlerimi iletiyorum” ifadelerine yer verdi.

Ağustos Gerçe