Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sultanhanı Yaz Kurslarına Hazır: Spor ve Din Eğitimi Gençleri Bekliyor!

Okulların yaz tatiline girmesiyle birlikte, Sultanhanı ilçesinde Diyanet İşleri Başkanlığı’nın düzenlediği yaz kursları için hazırlıklar hız kazanıyor.

Okulların yaz tatiline girmesiyle

İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile İlçe Müftülüğü arasında gerçekleştirilen ortak çalışma toplantısında, yaz kurslarına katılacak öğrenciler için çeşitli sportif etkinlikler planlandı.

Sultanhanı Kaymakamı Abdullah Melikoğlu’nun talimatları doğrultusunda gerçekleştirilen toplantıya, Sultanhanı Müftüsü Halil Akçal, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ertüment Buğday ve din görevlileri katıldı. Toplantıda, özellikle yaz Kur’an kurslarına katılan öğrencilere yönelik olarak yüzme, masa tenisi, voleybol, basketbol, futbol gibi çeşitli sportif etkinlikler düzenlenmesi kararlaştırıldı.

Sultanhanı Müftüsü Halil Akçal, toplantıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Öğrencilerimizin hem dini eğitimlerini alırken hem de sosyal ve sportif faaliyetlerle zamanlarını verimli geçirmelerini sağlamak amacıyla böyle bir çalışma başlattık. İlçemiz gençleri için hem manevi hem de bedensel yönden destek olacak bir program hazırlıyoruz.” şeklinde konuştu.

Yaz kursları, 1 Temmuz itibariyle başlayacak olup, Sultanhanı ilçesindeki çocuklar için keyifli ve öğretici bir yaz dönemi geçirmeleri hedefleniyor.

Fatma Altınok