Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sultanhanı Kaymakamı Melikoğlu’ndan miniklere moral ziyareti!

Sultanhanı Kaymakamı Abdullah Melikoğlu, okul öncesi etkinliklerinde öğrencilerle buluştu, eğitimin önemine vurgu yaptı.

Sultanhanı Kaymakamı Abdullah Melikoğlu,

Sultanhanı Kaymakamı Abdullah Melikoğlu, kurum müdürleri ve mahalle muhtarları ile birlikte Sultanhanı Hale Ahmet Kalkır Anaokulu’nda düzenlenen okul öncesi etkinliklerine katıldı. Kaymakam Melikoğlu, etkinliklerde emeği geçenlere teşekkür ederek, öğrencilerimize yeni eğitim-öğretim yılında başarılar diledi.

Sultanhanı ilçesindeki minik öğrenciler, Sultanhanı Kaymakamı Abdullah Melikoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilen okul öncesi etkinliklerinde moral buldu. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlikler, Hale Ahmet Kalkır Anaokulu’nda renkli görüntülere sahne oldu. Kaymakam Melikoğlu, kurum müdürleri ve mahalle muhtarları ile birlikte etkinliklere katılarak, çocukların heyecanına ortak oldu. Eğitim ve sporun çocukların gelişimindeki önemine dikkat çeken Melikoğlu, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın her alanda başarılı olmaları için bizler de elimizden geleni yapacağız” dedi. Etkinlik sonunda, bu güzel organizasyonda emeği geçen öğretmenlere ve kurum çalışanlarına teşekkür eden Melikoğlu, minik öğrencilere yeni eğitim-öğretim yılında başarılar diledi.

Hakan Hidayet Deniz