Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sultanhanı Kaymakamı Melikoğlu TOKİ sorunlarını dinledi

Sultanhanı Kaymakamı Abdullah Melikoğlu, kendisine yönelik gerçekleştirilen ziyaretleri kabul etmeye devam ediyor. Kaymakam Melikoğlu’na yönelik yapılan ziyaret bu kez de TÖKİ Yöneticileri tarafından geldi.

Sultanhanı Kaymakamı Abdullah Melikoğlu,

Sultanhanı Kaymakamı Abdullah Melikoğlu, ilçe içerisindeki çalışmalarının yanı sıra kendisine yönelik gerçekleşen ziyaretleri de kabul etmeye devam ediyor. Kaymakam Melikoğlu’nu ziyaret eden isimler bu kez de TOKİ Yöneticileri Ömer Altınsoy, Erkan Atar ve Seyit Sarıgül oldu. Ziyaretin ardından, Aksaray’ın gün geçtikçe büyüyen ve gelişen ilçelerinden olan Sultanhanı’da yeni bir TOKİ çalışması yapılıp yapılmayacağı merak konusu oldu. Ziyaret sırasında Kaymakam Melikoğlu, ilçedeki toplu konutların sorunları ve yapılması gereken çalışmalar konusunda yöneticilerden bilgi aldı.

Konu hakkında açıklama yapan Kaymakam Melikoğlu, ziyaretlerinden ötürü teşekkürlerini iletti ve çalışmalarında kolaylıklar diledi. Yapılan bu ziyaret, çalışmaların doğrudan ilgili kişiler tarafından takip edilmesi ve bilgi aktarımının yapılması bakımından önem arz ediyor.

Ağustos Gerçe