Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sultanhanı ilçesinde toplu sünnet şöleni 

Sultanhanı Kaymakamı Abdullah Melikoğlu,

Sultanhanı Kaymakamı Abdullah Melikoğlu, Sultanhanı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü tarafından organize edilen toplu sünnet töreni programına katıldı. Sultanhanı’nda 35 çocuğun sünnet edildiği bu özel etkinlik, toplumsal dayanışmanın güzel bir örneği olarak gerçekleştirildi.
Programda emeği geçen isimler arasında Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Abdi Ayhan, SYDV personelleri, Sultanhanı Dr. Hüseyin Ağır Devlet Hastanesi Başhekimi Sona Çağlar, Hastane Müdürü Büşra Kılıç, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bayram Demircioğlu, Selçuk Mahallesi Muhtarı Mustafa Solak, Koyuncu Mahallesi Muhtarı Kamil Sarı, İstikamet Mahallesi Muhtarı Bünyamin Şanlı, Türkistanlı Mahallesi Muhtarı Şeref Köse ve Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetimi ile çalışanları yer aldı.
Sünnet olan çocuklarla hastanede bir süre sohbet eden Kaymakam Abdullah Melikoğlu, çocuklara çeşitli hediyeler vererek bu anlamlı günlerinde onları mutlu etti. Melikoğlu, programın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek, ilçemizdeki dayanışma ve yardımlaşma ruhunun önemine dikkat çekti.

Avni Kuru