Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

SULTAN 2. KILIÇASLAN BİLGİ EVİ HİZMETE AÇILDI

aksaraybelediyesinin kültür hizmetleri devam

aksaraybelediyesinin kültür hizmetleri devam ediyor. aksaray belediyesi halkı okumayasevk etmek amacıyla şehrin muhtelif yerlerinde bilgi evlerini hizmete sunuyor.

aksaray’ınilk modern bilgi evi olan adese karşısındaki cemâleddin-i aksarâyi bilgi evi aksaraylıkitapseverler tarafından büyük ilgi görünce, başkan haluk Şahin yazgı’nıntalimatıyla ulu cami karşısındaki parkın içine sultan İkinci kılıçaslan’ınadını taşıyan bilgi evi daha yapılmıştı.

sultanİkinci kılıçaslan bilgi evi düzenlenen bir törenle hizmete açıldı. bilgi evininaçılış törenine aksaray belediye başkanı haluk Şahin yazgı, başkan yardımcılarısüleyman canbulut, güven kemerkaya, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlarkatıldı.

belediyebaşkanı haluk Şahin yazgı, aksaraylı kitapseverlere kitap okumaları veöğrencilerin bilgi edinerek ders çalışmaları için üç adet bilgi eviyaptıklarını, bunlardan ikincisi olan sultan İkinci kılıçaslan adlı bilgievinin resmi açılışını gerçekleştirdiklerini belirterek, hayırlı uğurlu olmasıdileğiyle hizmete açtı.

sultanİkinci kılıçaslan bilgi evinde 4500 adet kitap bulunduğu ve bu kitaplarınokuyucuların hizmetine sunulduğu belirtildi.

 aksaray belediyesinin hizmete sunduğu bilgievlerini mükemmel bir proje olarak değerlendiren kitapseverler ve gençler buhizmeti gerçekleştiren aksaray belediye başkanı haluk Şahin yazgı’ya teşekkürettiler.

 haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Cumhuriyet Başsavcısı iken Yargıtay
Sıradaki Haber Aksaray’da görev yapan Cumhuriyet Başsavcısı Bolu’ya atandı!