Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

SULAMA SORUNUNU ÇÖZÜLÜYOR

ak parti İl başkanı

ak parti İl başkanı hüseyin altınsoy, cumhurbaşkanırecep tayyip erdoğan’ın, aksaray mitinginde tarımsal sulama müjdesini vermesiile aksaray’ın tarımsal sulama sorununu çözüme kavuşturduklarını belirtti.

başkan altınsoy, aksaray’da 16 yılda eğitimdensağlığa, tarımdan hayvancılığa, orman ve su işlerinden toplu konuta her alandabüyük yatırımların yapıldığını belirterek son olarak tarımsal sulama sorununuda çözüme kavuşturduklarını belirtti.

altınsoy, “bugün itibariyle, ortaköy Çiftevi 2barajını ve 6 gölet hizmete alınmış olup, gülağaç sofular barajı ile ortaköyharmandalı göletinin yapımı sürüyor. 1962 yılında hizmete açılan mamasınbarajı’ndan sulanan 214 bin 200 dekar arazinin sulama şebekesini borulu sistemeçevirilerek rehabilite ediliyor. hükümetimiz her alanda yatırımlarına hızkesmeden devam ederken çiftçilerimize verilen 1,3 milyar lira tarımsal desteğinde yanı sıra cumhurbaşkanımız sayın recep tayyip erdoğan ilimiz mitingindetarımsal sulama sorununa dış havzalardan su getirilerek çözüme kavuşturulmasımüjdesini vermiştir. İlimiz tarımda marka şehir olma yolunda hızlailerlemektedir.

yatırımların hayata geçmesi noktasında cumhurbaşkanımızsayın recep tayyip erdoğan başta olmak üzere başbakanımız sayın binaliyıldırım, valimiz aykut pekmez, grup başkanvekilimiz İlknur İnceöz,milletvekillerimiz cengiz aydoğdu ve mustafa serdengeçti, milletvekili adayımızmuhammed aktaş, belediye başkanımız haluk Şahin yazgı ile emekleri geçen tümbürokratlarımıza teşekkür ediyorum.tarımsal sulama projesinin ilimize hayırlıve uğurlu olmasını temenni ediyorum.

allah’ın izni ve vatandaşlarımızın teveccühleri ile 24haziranda cumhurbaşkanımız sayın recep tayyip erdoğan’ı güçlü bir meclis ilebaşkan yaparak, projelerimizin hayata geçirilmesini hızlandıracağız. bizgeleceğe dair hayalleri ve hedefleri olan bir partiyiz. vakit her zamankindendaha fazla hizmet etme vaktidir” ifadelerine yer verdi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Belediyesi’nden vatandaşlara yönelik yeni
Sıradaki Haber Aksaray Belediyesi’nden müjde; Gitar, piyano ve saz kursu kayıtları alınmaya başlandı