Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Su tasarrufunda geleceğe yatırım; okullarda geleceğe yatırım!

Aksaray Belediyesi, “Su Tasarrufu

Aksaray Belediyesi, “Su Tasarrufu ve Su Kayıplarının Önlenmesi” için okullarda sunum yaparak “Suya vefa göstermezsek, veda edeceğiz” mottosuyla gelecek nesillere kalması için farkındalık çalışması yürütüyor.

         

Aksaray Belediyesi “Su Tasarrufu ve Su Kayıplarının Önlenmesi” için okullarda sunumlar yaparak farkındalık oluşturmaya çalışıyor.

Aksaray Belediyesi, su tüketimine dikkat çekmek ve tasarruflu kullanılması gerektiğini ifade etmek amacıyla okullarda sunum gerçekleştiriyor. Minik öğrencilere tasarruflu su tüketimi hakkında bilgilendirici sunum gerçekleştiren Belediye ekipleri, gelecek yıllarda su kaynaklarında sorun yaşanmaması adına şimdiden tedbirlik olmaları gerektiğini aşılamaya çalışıyor.

Aksaray Belediyesi ekipleri mink öğrencilere suyu nasıl tasarruflu kullanılması gerektiği hakkında kısa bir sunum anlatarak katılım sertifikası verildi.

Ev ve sokaklarda su kullanımına dikkat edilmesi gerektiğini altı çizilen sunumda, öğrencilerle ev ve sokaklarda açık hale bulunan su musluklarının kapatılması gerektiği aktarıldı.

Yaşanabilir nesil için su kullanımına dikkat edilesi gerektiği hakkında çalışmalar yürüten Aksaray Belediyesi “Suya vefa göstermezsek, veda edeceğiz” konulu mottosuyla okullarda sunum gerçekleştirmeye devam ederek farkındalık oluşturmaya çalışıyor.

Haber: Fatma Altınok