Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Su kuyusu başarısı! Aksaray İHH Kadın Kollarına teşekkür beratı!

İHH Genel Merkezi, su kuyusu çalışmalarında gösterilen üstün gayret nedeniyle Aksaray İHH Kadın Kollarına teşekkür beratı takdim etti.

İHH Genel Merkezi, su

İHH İnsani Yardım Vakfı’nın Kadın Kolları 3. İstişare Toplantısı’nda, Aksaray İHH Kadın Kolları’na, su kuyusu projelerindeki özverili çalışmaları ve katkılarından dolayı İHH Genel Merkez tarafından teşekkür beratı verildi.

İstanbul’da düzenlenen 3. İstişare Toplantısı’nda, Türkiye’nin dört bir yanından gelen kadın kolları temsilcileri bir araya geldi. Toplantı kapsamında, Aksaray İHH Kadın Kolları’nın, su kuyusu projelerine sunduğu destek ve üstün gayretleri sebebiyle İHH Genel Merkez tarafından teşekkür beratı ile onurlandırıldı.

İHH Genel Merkez temsilcileri, Aksaray Kadın Kolları’nın su kuyusu projelerine yönelik çalışmalarda gösterdikleri büyük çabayı ve hayırseverlik örneğini takdirle karşıladıklarını ifade ederek, bu önemli katkının birçok insanın temiz suya erişimine vesile olduğunu belirtti.

Aksaray İHH Kadın Kolları, su kuyusu projelerine verdikleri desteğin hayırseverlerin cömert bağışları sayesinde mümkün olduğunu vurgulayarak, tüm hayırseverlere bir kez daha teşekkürlerini iletti: “Su gibi aziz olsunlar.”

Toplantıda ayrıca, önümüzdeki dönemde gerçekleştirilecek projeler ve yardımların kapsamı da görüşülerek, kadın kollarının çalışmalarının daha geniş kitlelere ulaşması için yeni planlamalar yapıldı. İHH Kadın Kolları, insanı yardımların her alanda sürdürülmesi adına çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini belirtti.

Hakan Hidayet Deniz