Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

SU KESİNTİLERİNE SON

yeniyapılan su depolarıyla basınç

yeniyapılan su depolarıyla basınç sorunu ortadan kalkacak ve su kesintileriönlenmiş olacak.

aksaray’ın en önemli sorunlarındanbiri olan içme suyuna kalıcı çözüm üreten aksaray belediye başkanı haluk Şahinyazgı, yunus emre mahallesinde şehrin su kesintisini önleyecek, yeterli basıncasahip 20.000 m3’lük içme suyu deposunun inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

aksaray belediyebaşkanı haluk Şahin yazgı, yeni yapılan su depolarıyla bazı bölgelerdeyıllardır devam eden basınç sorunu ve su kesintilerinin önleneceğini belirterekşunları söyledi “ mevcut ta aksaray genelini besleyen 26.000 m3 içme suyudeposu bulunmaktadır.  Şu anda yapımıbaşlamış olan 20.000 m3 lük içme suyu deposu ve bunu takiben yapılacak olan5000 m3 ve 2000 m3 lük depolarla mevcut depolara ilave olarak 27.000 m3 içmesuyu deposu hizmete girecektir.

yapılan depolar basınçve su kesintilerinin önüne geçmek üzere önümüzdeki 50 yılık süre içinprojelendirilmiştir.  bu sayede Çiftlik,yunus emre, cumhuriyet mahalleleri ve tokİ bölgelerinde yıllardır devam edenbasınç probleminin giderilerek aksaray halkı özlemiş olduğu içme suyunakavuşulacaktır” dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Niğde’nin Çiftlik ilçesinde, otomobilin çaptığı
Sıradaki Haber Otomobilin çarptığı kadın öldü