Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Su gönüllüsü çocuklar için eğitim dokümanları yayınlandı

Tarım ve Orman Bakanlığı

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından oluşturulan Su Verimliliği Seferberliği konusunda dikkat çekilmeye devam ediliyor. Bakanlık tarafından yapılan çalışmalar ile suda sıfır kayıp mottosuyla başlatılan su seferberliğinde su gönüllüsü çocuklar için eğitim dokümanları paylaşıldı.
Su kullanımının öneminde farkındalık oluşturmak adına oluşturulan seferberlikte küçük yaştaki çocuklarda bu bilinci aşılamak adına adımlar atıldı. Su verimliliği seferberliği çalışmaları kapsamında minik çocuklara eğitim vermek adına eğitim dokümanları Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yayınlandı.
Gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmak adına başlatılan ve suyun tasarruflu kullanılması amacıyla suda sıfır kayıp hedefiyle çalışmalar devam ediyor.
Minik öğrencilere su kullanımında tasarruf ve farkındalık kazandırmak adına başlatılan çalışmalar da Tarım ve Orman Bakanlığı su verimliliği seferberliği eğitim dokümanlarını yayımlayarak ulaşabilir hale getirdi.
Su verimliliği seferberliği kapsamında oluşturulan eğitim kitapları ve eğitim sunumlarına ulaşmak isteyenler ise verimliliği seferberliği internet adresinden ulaşabilecek.

Haber: Fatma Altınok