Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sporun Gücü: Aksaray’da Engelli Spor Faaliyetlerine Destek Zirvesi!

Aksaray Aile ve Sosyal

Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nurettin Ulaş’a anlamlı ve özel bir ziyaret gerçekleşti. Türkiye Görme Engelliler Derneği Aksaray Şubesi Başkanı Fikret Özkaya ve Aksaray Bakış Engelsiz Spor Kulübü Başkanı Muammer Acar ve beraberindeki heyet İl Müdürü Nurettin Ulaş’ı ziyaret eden isimler oldu.

Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü olarak kısa zaman önce göreve başlayan Nurettin Ulaş, göreve gelmesinin ardından ziyaretler gerçekleşmeye devam ediyor. Aksaray’da engelli vatandaşların aktivite ve spor faaliyetlerinde büyük oranda etki eden dernek başbakanları ziyaret ederek gerçekleşen faaliyet hakkında görüşme yapıldı.

Aksaray’da hiçbir alanda engelin olmadığını aşılamak ve engelli vatandaşların spor faaliyetlerine yakın hale getirmek amacıyla yürütülen çalışmalar ele alınarak faaliyetlerin arttırılması yönünde görüşüldü.

Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ulaş, ziyaret eden Türkiye Görme Engelliler Derneği Aksaray Şubesi Başkanı Fikret Özkaya ve Aksaray Bakış Engelsiz Spor Kulübü Başkanı Muammer Acar ve  beraberindeki heyete teşekkürlerini iletti.

Haber: Fatma Altınok