Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sporun Engel Tanımadığı Hafta: Aksaray’da Engellilerin Zaferi

Aksaray Aile ve Sosyal

Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nurettin Ulaş, Engelliler Haftasında kapsamında düzenlenen müsabakalara katılım sağladı.

10- 16 Mayıs tarihleri arasında her yıl düzenli olarak kutlanan engellikler haftasında,  hayatın hiçbir alanında engelin olmadığına, toplumda onlarda yer olduğuna dikkat çekmek amacıyla çeşitli aktivitelerle kutlanmaya devam ediyor.

Bu kapsamda Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürüne bağlı akım Rehabilitasyon ve Aile Danışmanlığı Merkezinde kalan engelli bireylere yönelik çeşitli spor dallarından oluşan müsabakalar düzenlendi.

Engelli bireyler büyük bir çaba ve gayretin sonunda müsabakaları başarı ile tamamladı. Birçok çeşitli aktivitelerin yer aldığı müsabakalarda engelli bireyler hem eğelendi hem de spor faaliyetinde bulundu.

Çeşitli spor dallarında dereye giren bireyleri tebrik eden İl Müdürü Ulaş, “Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışmanlığı Merkezinde kalan bireylerimiz çeşitli dereceler yaparak Müdürlüğümüze büyük bir gurur yaşattılar. Bir kez daha verilen hiç bir emeğin boşa olmadığını ispatladılar. Kendilerini tebrik ediyoruz” ifadesini kullandı.

Fatma Altınok