Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

SÖZÜMÜZÜN ARKASINDAYIZ

aksaray belediyesi altyapı ve
aksaray belediyesi altyapı ve üstyapı çalışmalarında hız kesmeden devam ediyor. 2021 yılı içerisinde yapılan planlamalar doğrultusunda yağmur suyu çalışması, içme suyu çalışması ve kanalizasyon olmak üzere altyapı da toplamda 80 km yenileme gerçekleştirildi. söz verdiğimiz projelerimizi tamamlıyoruz dedi.
aksaray belediye başkanı dr. evren dinçer konuyla ilgili yaptığı açıklamada; ” altyapı da 80 km asfalt da ise 160 bin ton serim gerçekleştirdik. yaptığımız bu çalışmalar ile asbest borular artık tarih oluyor. 
bununla birlikte şehir genelinde birçok noktada dev projelerimiz devam ediyor. sevgi evleri projemizde artık sona geldik. hamidiye alaca sosyal tesisimiz tamamlandı. yakın zamanda açılışını yapacağız. paşacık mahallemizde 6 bin m2 alanda çok güzel bir survivor parkı yaptık. mahallemize ve şehrimize yakışır bir park oldu. 3 noktada kitap konakları projemiz devam ediyor. katı atık projemiz tamamlandı bu hafta itibariyle elektrik üretimine de başlandı. yeni belediye projesi, millet bahçesi, bedir muhtar külliyesi, selçuklu külliyesi, fatih parkı, toplama ayrıştırma merkezi, peyzaj çalışmaları ve daha onlarca proje tüm hızıyla devam ediyor.
rabbim bizlere güvenenlere halkımıza mahcup etmesin inşallah. bu şehir için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz dedi.
haber: yaşar karatay 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aksaray
Sıradaki Haber CHP Aksaray, İl Danışma Kurulu Toplantısında Bir Araya Geldi