Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

SÖZÜMÜZ SÖZ

sÖz verdİĞİmİz gİbİ 2019’da

sÖz verdİĞİmİz gİbİ 2019’da teslİm edeceĞİz

başkan yazgı’nın üzerinde sıklıkla durduğu her fırsattayüklenici firmadan bilgi alarak kamuoyunu bilgilendirdiği yeni sanayiprojesinde yükselen kolonların üzerinin kapatılması için çalışmalar başladı.

aksaray’da sanayi esnaflarının ve vatandaşların uzunyıllardır beklediği yeni sanayi sitesi için göreve geldiği ilk günden bugünekadar geçen süre içerisinde sanayi esnafları ve oda başkanları ile birliktegörüşmeler yaparak çalışmalara başlanılmıştı

aksaray belediyesi ile tokİ iş birliğinde yapılan,istihdam başta olmak üzere bölgesel gelişmeye katkı sağlayacak olan aksarayyeni sanayi sitesi projesi türkiye’de örnek proje olarak gösterilmişti.

ÇaliŞmalar gece de devam edİyor

belediye başkanı haluk Şahin yazgı’nın dönemin tokİbaşkanı ile yaptığı sık görüşmeler sonucunda onaylanan ve ocak ayı içerisindeihalesi tamamlanarak yapımına başlanan 375 milyon liralık aksaray sanayi sitesiprojesindeki inşaat sahasında kolonlar yükseldi. yükselen kolonların üstününkapatılma aşamasında olduğunu kamuoyu ile paylaşan haluk Şahin yazgı 2019 yılıiçerisinde dükkanların esnaflara teslim edileceğini, ve çalışmaların gece vegündüz aralıksız devam ettiğini söyledi ifade etti.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray ve ilçelerinde bayram namazı
Sıradaki Haber Aksaray merkez ve ilçelerde bayram namazı saat kaçta?