Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Son yolculuğuna dualarla uğurlandı!

Aksaray Belediyesi Sosyal Tesisleri

Aksaray Belediyesi Sosyal Tesisleri Piramit Kafe sorumlusu ve eski AK Parti Meclis Üyesi Şükrü Taşoyan kılınan cenaze namazı ile son yolculuğuna uğurlandı.

Aksaray Belediyesi Sosyal Tesisleri Piramit Kafe sorumlu ve eski dönem AK Parti Meclis Üyesi Şükrü Taşoyan, vefat etti. Cenazesi, geniş bir katılım ile dualarla uğurlandı

Aksaray Belediyesi Sosyal Tesisleri Piramit Kafe sorumlusu ve eski AK Parti Meclis Üyesi Şükrü Taşoyan’ın vefatı, şehirde büyük üzüntü yarattı. Taşoyan’ın cenaze namazı, Somuncu Baba Külliyesi’nde öğlen namazına müteakip kılındı. Törene Aksaray AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ve Hüseyin Altınsoy, Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Merkez İlçe Başkanı Muammer Gür, teşkilat mensupları ve sevenleri katıldı.

Taşoyan’ın cenazesi kılınan cenaze namazının ardından, Evrah Kabristanı’na defnedildi. Cenazeye katılanlar, Taşoyan’ın ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileklerinde bulunarak, merhumu dualarla uğurladı.

Aksaray halkı ve teşkilat mensupları, Şükrü Taşoyan’ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşarken, merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diledi.

Fatma Altınok