Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Siyasi Hareketlenme: İYİ Parti Heyeti, Aksaray Karayolları 3. Bölge Müdürlüğünde!

İYİ Parti Aksaray Belediye

İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan adayı Tuğrul Karacaer, seçim çalışmaları kapsamında Aksaray Karayolları 3. Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti.  Karacaer’e İYİ Parti Aksaray Merkez İlçe Başkanı Osman Yılmaz ve Belediye Meclis Üyesi Adayları eşlik etti.

31 Mart 2024 tarihinde yapılması beklenen mahalle idareler seçimlere az bir zaman kala siyasi arenada hareketlilik yaşanmaya devam ediyor. Karacaer, adaylığının açıklandığından bu yana saha çalışmalarıyla sık sık gündeme gelmeye devam ediyor.

Karacaer esnaf ve vatandaş ziyaretinin yanı sıra kurum ve kuruluş ziyaretlerinde de bulunuyor. Aksaray Karayolları 3. Bölge Müdürlüğünü ziyaret eden İYİ Parti heyeti, personellerle bir araya geldi. personellerin sorun ve taleplerini kulak veren heyet onlarla bir süre sohbet etti.

Daha sonra Şube Şefi Mustafa Doğan ile bir araya gelen iyi parti heyeti, kurum hakkında yürütülen çalışmalar üzerine istişarelerde bulundu. Karacaer konuya yönelik yapığı açıklamasında, “İYİ Parti Aksaray Merkez İlçe Başkanımız Sayın Osman Yılmaz ve Belediye Meclis Üyesi Adaylarımız ile Aksaray Karayolları 3. Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret ettik. Şube Şefi Mustafa Doğan Bey’e ve müdürlük çalışanlarımıza göstermiş oldukları misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Haber: Fatma Altınok