Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Siyasi arenada hareketlilik sürüyor; İyi Parti heyeti, Yeşilova kasabasında halkın nabzını tuttu

İYİ Parti Aksaray heyeti,

İYİ Parti Aksaray heyeti, seçim çalışmaları kapsamında Yeşilova kasabasını ziyaret ederek, Yeşilova belediye başkan adayı Adnan Bayraktar’ın seçim odasını ziyaret etti.
31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşmesi beklenen Mahalli İdareler Seçimlerine adım adım yaklaşılırken siyasi arenadaki hareketlilik devam ediyor. Kamuoyunun merakla beklediği yerel seçimler heyecanı sürerken partililer seçim çalışmalarına devam ediyor.
İYİ Parti Milletvekili Turan Yaldır, İl Başkanı Sercan Belgemen, İl Genel Meclis Üyesi adayı Faruk Ağır ve teşkilat yönetim kurulu ile birlikte Yeşilova belediye başkan adayı Adnan Bayraktar’ın seçim odasını ziyaret etti.
Seçimlere yönelik Yeşilova halkının nabzını tutan heyet, yapılması hedeflenen projeler üzerine görüştü. Yeşilova halkı tarafından yoğun ilgi ile karşılanan İyi Parti heyeti, seçimlere yönelik vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.
Yeşilova halkı ile bir araya gelen İYİ Parti heyeti, belediye başkan adayı Adnan Bayraktar’ın seçimlere yönelik plan ve projeleri hakkında bilgiler vererek Yeşilova kasabasının gelişim ve büyümesi için halkın ihtiyaçlarının ve taleplerinin karışlık bulacağını vurguladı.

Haber: Fatma Altınok