Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Siyasi arenada hareketlilik devam ediyor; İYİ Parti heyeti Ağaçören’de halkın nabzını tuttu

İYİ Parti Aksaray heyeti,

İYİ Parti Aksaray heyeti, Ağaçören ilçesini ziyaret ederek, Ağaçören Belediye Başkan adayı Hüseyin Serin ve İl Genel Meclis adayı Nevzat Aydın ile bir araya geldi.

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşmesi beklenen Mahalli İdareler Seçimlerine doğru yaklaşılırken siyasi arenada yaşanan hareketlilik kamuoyunda heyecan oluşturmaya devam ediyor. İYİ Parti heyeti Ağaçören ilçesini ziyaret ederek Belediye Başkan adayı Hüseyin Serin ve İl Genel Meclis adayı Nevzat Aydın ile birlikte Ağaçören halkı ile bir araya geldi.

Seçim çalışmalarına ara vermeden devam İYİ Parti teşkilatı seçimlere tüm hızıyla hazırlanıyor. Ağaçören ilçesinin Yeni Şabanlı mahallesinde ve sanayisinde halkının istek ve taleplerini dinleyen Milletvekili Turan Yaldır, İl Başkan Sercan Belgemen, Ağaçören Belediye Başkan adayı Hüseyin Serin ve İl Genel Meclis adayı Nevzat Aydın halkın nabzını tuttu.

Ağaçören halkı tarafından yoğun ilgi ile karşılanan İYİ Parti heyeti, Ağaçören halkının istek ve taleplerine çözüm bulma noktasında hedeflene projelere yer verdi.

Haber: Fatma Altınok