Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

SITKI ASLANHAN KONFERANSINA YOĞUN İLGİ

aksaray belediyesi ev sahipliğinde

aksaray belediyesi ev sahipliğinde aksaray’a gelen kişiseleğitim ve gelişim uzmanı sıtkı aslanhan ‘başarıya gülümse’ konferansınakatıldı.

aksaray kültür merkezinde gerçekleşen konferansa yoğunkatılım oldu. kişisel eğitim ve gelişim uzmanı sıtkı aslanhan, hedef vehayallere ulaşmanın anahtarını anlattı. dinleyicilerine önerilerde bulundu. mutluve huzurlu bir yuva kurmanın püf noktalarını, bilinçli bir aile, çocukyetişmenin yolları kısa kısa anlattı.

“anne-baba ve eğitimciler ilk önce kendileri okuyup çocuğaörnek olmalılar” diyen kişisel eğitim ve gelişim uzmanı sıtkı aslanhan, “Çocuklarımızındersleri ve okulu ile ilgilendiğimiz kadar onların ahlak ve vicdan, terbiye,kimlik, karakter, kültür, örf, adet ve inancıyla da ilgilenmemiz gerekir.dinimizden, kültürel değerlerimizden, örf ve adetlerimizden giderekuzaklaşıyoruz. Öz benliğimizi yavaş yavaş kaybediyoruz. Çocuklarımızla oturupkonuşalım, dertleşelim, sohbet edelim, değerlerimizi anlatalım” diye konuştu.

konferansına günümüz hayatta ihmal ettiğimiz ve bize normalgelen davranışları kendisi bizzat uygulayarak anlatan kişisel eğitim ve gelişimuzmanı sıtkı aslanhan, “aileler çocuklarına, ‘ne olursa olsun bir üniversitekazan oğlum-kızım’ diyorlar. bu öncelik olmamalı. tabi ki kazanmalı amaöncelikle ahlaklı, onurlu, kişilikli bir birey olmalarını gözden kaçırıyoruz”dedi.

teknoloji bağımlılığına dikkat çeken sıtkı aslanhan, kitapokumanın faydalarını anlattı. Önce anne ve baları uyardı. ardından gençleretavsiyelerde bulundu. hedef ve hayallere ulaşmanın yollarını anlattı.

konferansın sonunda belediye başkan yardımcısı güvenkemerkaya, konferansta önemli bilgiler veren kişisel eğitim ve gelişim uzmanısıtkı aslanhan’a günün anısına tablo hediye etti. yazar, daha sonra kitaplarınıokuyucular için imzaladı.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Cumhuriyet Başsavcısı iken Yargıtay
Sıradaki Haber Aksaray’da görev yapan Cumhuriyet Başsavcısı Bolu’ya atandı!