Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ŞIKLIĞA İPEKSİ DOKUNUŞ

güzelliğine önem veren bayanlar

güzelliğine önem veren bayanlar için aksesuarlar çokönemlidir. bizde yenigün gazetesi olarak ipek eşarplar ve çantalar hakkındabilgi almak için zeynep eşarp ve çanta aksesuarın işletmecisi tufan bellikliile görüştük.

bellikli ; “mağazamızı eşimle birlikte yeni açtık. bayanşık aksesuarlar satışını yapıyoruz. İpek eşarp ve şal, tivil eşarp ve şal,boyun atkıları, seçkin marka bayan çanta ve cüzdan gibi bayan aksesuarları satışıyapıyoruz.

Çok çeşitli seçkin markaların sunumunu yapıyoruz sadece.silk home, levi d’or armine gibi duyulmuş markaları tercih ediyoruz. Çünkübizim için önce müşteri memnuniyeti geliyor. aksaraylı vatandaşlarımızakalitesiz ürünler satmak istemiyoruz.

bende aksaray’ın yerlisiyim bu topraklarda doğup büyüdüm.kendi hemşerilerimize e seçkin ürünleri sunmak isterim. vatandaşlarımız ipekeşarp alırken dokunarak pürüzsüz şıklığını elleri ile hissedebilirler. bazıipek eşarp veya şal olarak satılan malzemeler naylon karışımı çıkabiliyor.gerçek olduğunu en iyi kullanırken hissedebilirler. İpeğin yumuşak ve pürüzsüzyapısını hissedilir ve eşarbı bağladığınızda daha toplu durur. renkleri dahacanlı gösterir ve ipek ürünler kolay kolay buruşmama özelliği de vardır.hanımlar için bir kolaylığı da kolay temizlenmesidir.

fakat temizlerken bazı püf noktaları vardı.

İpek eşarpların ve şalların yıkanması konusundakesinlikle risk almadan hareket edilmelidir.

boyama durumu

İpek eşarpların yıkanması konusunda öncelikli olarak boyaverip vermediği ile alakalı kontrollerin yapılması gerekir. bunu bilmek adınatemiz beyaz bez hazırlanır ve ıslatılır. eşarbın görünmeyecek kısmı bu bezyardımıyla silinir. boya veriyorsa kesinlikle evde temizleme işleminegirişmemek gerekir. bu eşarbın kuru temizleme verilmesi uygundur.

kurutma makinesikullanmayın

kurutma makinelerine ipek ürünlerin kesinlikle atılmamasıgerekir. makinede var olan ısı zarar görmesine sebebiyet verir.

hassas deterjankullanımı

deterjan seçiminde kesinlikle ipek ürünler için özelüretilmiş olan ürünlerin seçiminin yapılması gerekir. buna imkânınız yoksahassas ürünler için olan diğer deterjan kullanımları yapılmalıdır.

Çamaşır suyukullanmayın

Özellikle çamaşır suyu tarzında oldukça sert olankimyasal ürünlerin kullanımını yapmak kesinlikle yasaktır. bu ürünün liflerininbozulmasına neden olur.

eşarp fiyatları35 tl ile 150 tl arasında, çantalar 80tlile 150 tl arasında değişiyor. Ürünün kalitesine göre her bütçeye göre kaliteliürünlerimiz mevcut tüm aksaraylı hemşerilerimizi ürünlerimizin kalitesinigörmeleri için bekliyoruz” dedi.

haber avni kuru

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Cumhuriyet Başsavcısı iken Yargıtay
Sıradaki Haber Aksaray’da görev yapan Cumhuriyet Başsavcısı Bolu’ya atandı!