Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İtfaiye ekipleri sıcak havada bunalan belediye personellerinin imdadına yetişti

Aksaray İtfaiyesi Ağustos ayında

Aksaray İtfaiyesi Ağustos ayında yaşanan yüksek sıcaklardan dolayı bunalan belediye personellerinin imdadına yetişti.

Ülke genelinde yüksek sıcaklıkların seyrettiği şu günlerde açık havada çalışan personeller oldukça zor zamanlar yaşıyor. Aksaray’da 41 derece sıcaklığa rağmen Kılıçaslan Parkında çalışmalarını sürdüren Aksaray Belediyesi personelleri, görevden dönen itfaiyecileri görünce, “Biz de yanıyoruz, bizi de söndürün…” diyerek yardım talebinde bulundular.

Belediye personellerinin bu talebini geri çevirmeyen Aksaray İtfaiyesi, Kılıçaslan Parkında çalışan personele havadan su sıktı. Belediye personelleri ve Aksaray İtfaiyesi’nin başrolde olduğu bu anları görenlerin yüzünde tebessüm oluşurken o anlardan geriye oldukça renkli görüntüler kaldı. Personeller suyla birlikte serinlerken itfaiye ekiplerine de teşekkür etmeyi ihmal etmedi.
İtfaiyenin havadan su sıktığını gören çocuklar, oyun oynadıkları halı sahadan itfaiye yetkililerine seslenerek kendilerine de suyu çevirmelerini istedi. Bunun üzerine çocukları kırmayan Aksaray İtfaiyesi çocukların halı saha içerisinde serinlemelerine yardımcı oldu. Çocukların serinlediği o anlar, eğlencenin de doruk noktası olarak kameralara yansıdı.
Konu hakkında açıklama yapan küçük çocuklar; “Aksaray Belediyemize ve itfaiye ekiplerimize çok teşekkür ediyoruz. Bizi bu Ağustos sıcağında serinlettiler.” Diyerek itfaiye ekiplerine teşekkürlerini ilettiler.
Yaşanılan yüksek hava sıcaklıklarının etkisinin İç Anadolu Bölgesi’nde perşembe gününe kadar devam edeceği bilgisi de geçildi.

Haber: Ağustos Gerçe