Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sezona Fırtına Gibi Başlangıç: Aksarayspor Evinde Kazandı!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup 1. Hafta maçında Motolux 68 Aksaray Belediyespor, sahasında Beyoğlu Yeni Çarşı takımını ağırladı. Sezonun ilk maçında güzel bir oyun ortaya koyan Aksaray ekibi maçı, Onur Toprak ve Ercan Yazıcı’nın golleriyle 2-0 kazandı.

TFF 2. Lig Kırmızı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Motolux 68 Aksaray Belediyespor, 2024-2025 sezonunu Dağılgan Stadyumu’nda açtı. Şampiyonluk hedefiyle girilen ligde ilk maçına taraftarları önünde çıkan Siyah Beyazlılar, sezona ve maça hızlı bir giriş yaptı.

Sezonun İlk Golü Onur Ramazan Toprak’tan

Sezona iddialı bir kadroyla giriş yapan Motolux 68 Aksaray Belediyespor, maçın başından itibaren Beyoğlu Yeni Çarşı kalesinde gol arayışlarında bulundu. 19. Dakikada Abdullah Ahmet Çakmak’ın pasıyla ceza sahasının sol kenarında topla buluşan Onur Ramazan Toprak, topu çizgiye doğru sürdü. Konuk ekibin kalecisi Onur’un topu ortaya çevireceğini düşünerek kalesinden açıldı, Onur ise kalecinin açıldığını görerek dar açıdan topu ağlarla buluşturdu. Bu golle 1-0 öne geçen siyah beyazlılar, rakip kalede gol arayışlarını sürdürdü. İlk yarını8n ilerleyen dakikalarında İbrahim Yılmaz’ın pasıyla ceza sahasında çok müsait bir şekilde topla buluşan ilk golün asistini yapan Abdullah Ahmet Çakmak’ın şutunu Beyoğlu Yeni Çarşı kalecisi zorlukla kornere çeldi. İlk yarı bu sonuçla tamamlandı.

Aksarayspor İkinci Yarıya Hızlı Başladı

İlk yarıyı 1-0 önde tamamlayan Motolux 68 Aksarayspor, ikinci yarıya da hızlı başladı. Siyah beyazlılar, 48. Dakikada sol kanattan kullanılan serbest vuruşa iyi yükselen Ercan Yazıcı’nın kafa golü ile farkı ikiye çıkardı. İlerleyen dakikalarda Alim Harlak ve İbrahim Yılmaz ile gole yaklaşan siyah beyazlılar 3. golü bulamadı. Skoru aldıktan sonra daha dengeli bir oyuna geçen siyah beyazlılar, maçı 2-0 kazanmasını bildi.

Aksarayspor Övgü Topladı

Sezona şampiyonluk hedefiyle başlayan Motolux 68 Aksarayspor, oynadığı etkili ve güzel oyunla taraftarlarının takdirini topladı. Oyuncuların mücadelesi, azmi ve takım oyununun sahaya yansıyışı Aksaraylı futbolseverleri oldukça memnun etti. Galibiyetin ardından futbolcular tribünlere giderek güzel galibiyetin sevincini taraftarlarıyla doyasıya yaşadı.

İşte Ercan Yazıcı’nın Golü

Motolux 68 Aksarayspor’un ikinci golünü kaydeden Ercan Yazıcı’nın golü, tribünlerde maçı izleyen taraftarlar tarafından cep telefonuyla kaydedildi. İşte Ercan Yazıcı’nın golünün tribün çekimi:

Hakan Hidayet Deniz