Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Serdar Baydar, Aksaray Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu

AK Parti İl Başkanlığı’nda

AK Parti İl Başkanlığı’nda düzenlenen etkinlikte, Serdar Baydar ilk Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi.

AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Öztürk ve parti üyelerinin de katılımıyla gerçekleşen başvuru, Baydar’ın yakınlarıyla birlikte yapıldı. Baydar, başvuru öncesinde yaptığı açıklamada, Filistin’deki insanlık dışı saldırıları şiddetle kınadığını belirtip şehitlere rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.

Baydar, seçimlerin Ülke, Millet ve Aksaray için hayırlı olması temennisinde bulunarak, özellikle İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Aksaray Belediyesi’nde yürüttüğü belediyecilik tecrübelerini artık Belediye Başkanı olarak şehrine aktarmak istediğini dile getirdi. Aksaray’ın geleceğini inşa etmek ve gönülleri kazanmak için hizmet etmeye aday olduğunu vurguladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın öncülüğünde AK Parti Belediyeciliğini daha ileriye taşıma arzusunu dile getiren Baydar, “Belediyecilik gönül işi, aşk işi, dertli insanların işidir.” ifadeleriyle, şehri inşa ederken gönülleri de inşa etmek için çaba göstereceklerini belirtti. Seçimlerin ülke, millet ve Aksaray için hayırlara vesile olması temennisinde bulunarak, destek ve duaları beklediğini ifade etti.

Ak Parti İl Başkanı Hamza Aktürk’te burada yaptığı açıklamada Belediye Başkan aday adayı Serdar Baydar’a başarılar dileyerek Ak Parti’nin 31 Mart 2024’de yapılacak seçimlere hazır olduğunu ifade ederek tüm aday adaylarına başarılar diledi.

Aksaray’da siyasi arenada bu gelişme, seçim atmosferinin iyice kızıştığını gösterirken, aday adaylığı için yapılan bu başvuru da bölgedeki siyasi dinamizmi daha da artırdı.

Haber: Fatma Altınok