Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ŞEHRİN KALBİNDE SELÇUKLU PARK

aksaraybelediye başkanı haluk Şahin

aksaraybelediye başkanı haluk Şahin yazgı’nın en önemli projeleri arasında yer alan veeski tmo alanına inşa edilecek olan selçuklu park projesinde çalışmalar hızlıbir şekilde devam ediyor.

aksarayselçuklu parkı projesi; piri mehmet paşa alt geçidi, piri mehmet paşa Çarşısı veeski tmo siloların kaldırıldığı yerde 24.000 m2 lik bir alanı kapsıyor.mevcutta bulunan ağaçlar korunarak 850 m2 büyüklüğündeki fıskiyeli süshavuzunun çalışmaları hızla devam ediyor. 

selçuklupark projesinin gerçekleştirileceği alanda otomatik sulama ve çevre aydınlatmasistemi kurulumu tamamlandı. müteahhit firmadan alınan bilgiye göre;Çalışmalarının hızla devam ettiği, selçuklu parkının tamamen tamamlanması havakoşullarının da iyi gitmesiyle birlikte kısa süre içerisinde tamamlanacağınısöyledi.

vatandaşlar,eski siloların olduğu bölgede yapılan selçuklu parkın çalışmalarını yerindegördüklerini ve böyle müthiş bir alanın tamamen bittikten sonra kendilerininhoşça vakit geçirecekleri yeni bir alan oluşacağını söyleyerek aksaray belediyebaşkanı haluk Şahin yazgı’ ya teşekkür etti.

habermerkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Güzelyurt İlçe Kaymakamı Muammer
Sıradaki Haber Kaymakam Yetiş’i İl Müdürleri ziyaret etti