Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ŞEHRİMİZE HAYIRLI OLSUN

belediye başkanı haluk Şahin

belediye başkanı haluk Şahin yazgı, meclis üyeleri ilebirlikte aksaray belediyesinin sosyal projeleri arasında olan at biniciliktesisinde incelemelerde bulundu. başkan yazgı, at binicilik tesisi ve kafeteryainşaat çalışmalarının tamamlandığı belirtti.

aksaray belediyesi, güzel atlar diyarı anlamına gelenkapadokya bölgesinin başlangıç noktasında yer alan aksaray’da at binicilikkültürünün devam etmesi ve yaygınlaşması için at binicilik tesisinin inşaatçalışmalarını tamamladı. 

tacin mahallesinde hobi bahçeleri ile hayvan bakım verehabilitasyon merkezi yakınlarına 5 bin metrekarelik alan üzerine kurulan atbinicilik tesisi ve kafeterya inşaatı, bin 500 metrekare kapalı alanıbulunuyor. 

at binicilik tesisinde ayrıca atlar için ahırlar, salmaalanları, üstü kapalı gezinme alanı, kafeterya, dinlenme alanları, ziyaretçilerinkendilerini doğayla iç içe hissetmeleri için tesis çevresine yürüyüş alanlarıbulunuyor.

belediye başkanı haluk Şahin yazgı, at binicilik tesisiylekent turizmine katkı sağlanacağını ifade ederken “at binme; bizim ata sporumuz.bu tesisimiz ile ata sporumuzu gelecek kuşaklara aktarmayı hedefliyoruz” dedi.

başkan yazgı, tesise gelen ailelerin doğa sporları yaparakhoşça vakit geçirebilmeleri için hayata geçen at binicilik tesisi ve kafeterya’nınaksaray’a hayırlı uğurlu olmasını diledi. 

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Türkiye A Milli Kadın Voleybol
Sıradaki Haber Filenin Sultanları’nın Dünya Sıralamasındaki Yeri Ne Oldu?