Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ŞEHİTLER İÇİN MEVLİD OKUTULDU

Şehitaileleri koruma ve dayanışma

Şehitaileleri koruma ve dayanışma derneği tarafından derneğin kuruluşundan bu günekadar düzenli olarak yapılan mevlidi şerif ve yemek programı cuma namazındansonra dernek binasında gerçekleştirildi. 

mevlidi Şerif ve yemek programına ak parti aksaraybelediye başkan adayı evren dinçer, mhp aksaray belediye başkan adayı seferalkan, aksaray ak parti İl başkanı hüseyin altınsoy, ak parti merkez İlçebaşkanı hamza aktürk, ak parti gençlik kolları başkanı mehmet emin kılıç, şehitaileleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

programda konuşma yapan Şehit aileleri koruma vedayanışma derneği başkanı hüseyin koçak; “

bugün düzenlemiş olduğumuz aziz şehitlerimizin ruhunahediye ettiğimiz, mevlidi şerif ve yemek programına katılım yoğun ve güzelgeçti. katılımlarından dolayı şahsım ve şehit aileleri adına çok teşekkürediyorum. bu programı sayın ahmet yücel hoca efendi kardeşimiz tüm masraflarıtamamen üstlendi. programımız şehitlerimize yakışır çok güzel bir program oldu.aynı zamanda diğer hayırsever vatandaşlarımıza katkılarından dolayı ayrı ayrıteşekkür ediyorum. dediğimiz gibi bu program lafla olmuyor. İcraatagerektiriyor. biz sadece burada bekçilik yapıyoruz. hayır, severkardeşlerimizin destekleri ve katılımlar çok önemli biraz önce mevlit ve hatimduaları okundu dernek binamızda katılım çok iyiydi. İşte ak parti belediyebaşkan adayımız evren dinçer, işte mhp belediye başkan adayımız sefer alkan buradaak parti il başkanımız hüseyin altınsoy ve değerli dostlarımız burada hepsineşahsım ve şehit aileleri adına teşekkür ediyorum” dedi.

haber vedat tunç

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer,
Sıradaki Haber Dinçer; “Kurban, bizlere verilmiş olan nimetlere şükretmenin, paylaşmanın ve cömertliğin ifadesidir”