Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ŞEHİT VE GAZİLERİN MEZAR TAŞLARININ BU ÜLKENİN TAPUSUDUR

aksaray valisi ali mantı

aksaray valisi ali mantı eşi işıl mantı hanımefendi evsahipliğinde Şehit aileleri, gaziler ve aileleri onuruna yemek programıdüzenlendi. 

grand altuntaş otel’de düzenlenen programda Şehitaileleri ve gaziler ile yakından ilgilenerek bir süre sohbet eden vali alimantı ve eşi işıl mantı hanımefendi şehitlerin emaneti aileleri ile kahramangazilerin her zaman yanlarında olmaya devam edeceklerini belirtti.

vali ali mantı yaptığı konuşmasında “İnançlarımızgereğince inanıyoruz ve iman ediyoruz ki şehitlerimiz diridirler ayaktadırlar.Şehit ve gazilerin mezar taşlarının bu ülkenin tapusudur’ dedi.

vali ali mantı konuşmasını şöyle sürdürdü: “bizbirliğimizi ve beraberliğimizi bozmadığımız müddetçe hiçbir güç, ne içerden nedışardan birbirine düşüremeyecek ve bölemeyecek. İnşallah devletimiz birliğinibütünlüğünü milletimiz huzur ve sükûnunu kendi dayanışması ve kaynaşmasıneticesinde sağlayacaktır” dedi.

Şehit aileleri sosyal yardımlaşma ve dayanışma derneğibaşkanı hüseyin koçak ile türkiye muharip gaziler derneği aksaray Şube başkanımustafa dağ’da yaptıkları konuşmalarda düzenlenen programdan dolayı duyduklarımemnuniyeti belirterek Şehit aileleri ve gaziler adına vali ali mantı’yateşekkür ettiler.

yapılan duanın ardından program sona ererken vali alimantı eşi işıl mantı ile birlikte Şehit aileleri ve gaziler ile aileleri ilegörüşerek bir süre sohbet etti.

programa belediye başkanı haluk Şahin yazgı eşi hasibeyazgı, cumhuriyet başsavcısı İbrahim cansever, adli yargı adalet komisyonubaşkanı seyfullah sarıgül, 1. ağır ceza mahkemesi başkanı İlker akkaş, aksarayÜniversitesi rektörü prof.dr. yusuf Şahin, vali yardımcısı mustafa türkcan,emniyet müdürü ali karabağ, İl jandarma komutan vekili yarbay hikmet kaya, Özelİdare genel sekreteri ramazan altundağ, alie, Çalışma ve sosyal hizmetler İl müdürüİsrafil aktürk ile protokol üyeleri katıldı.

 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Üniversite sınavının yapılmasının ardından, sınava
Sıradaki Haber Aksaray Üniversitesi’nde Hangi Lisans Programları Var? İşte Tüm Detaylar!