Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ KOORDİNASYON MERKEZİ AÇILIYOR

aksaray belediyesi şehit ve

aksaray belediyesi şehit ve gazi ailelerinin kültürel ve sosyalaktivitelerini gerçekleştirmeleri için Şehit ve gazi aileleri koordinasyonmerkezini açıyor.

aksaray belediyesi piri mehmet paşa çarşısı içinde şehit vegazi aileleri için tahsis ettiği noktayı Şehit ve gazi aileleri koordinasyonmerkezine dönüştürdü. merkezin önümüzdeki günlerde açılışı gerçekleştirilecek.

Şehit aileleri, gazi ve gazi yakınları arasındaki dayanışmanınsürmesi için açılan koordinasyon merkezi içeresinde kütüphane ve sohbetsalonlarına yer verildi. ayrıca şehit çocuklarına ve aynı zamanda gaziçocuklarına ücretsiz eğitimlerin verilmesi için dersliklerde açıldı.

belediye başkanı haluk Şahin yazgı, şehit ve gazi aileleri için açılan bu merkezde tüm giderlerin belediye tarafındankarşılanacağını duyurdu. ayrıca talep gelmesi halinde şehit ve gazi çocuklarıiçin farklı eğitim programları ve etkinliklerinde yapılabileceğini söyledi.başkan yazgı, yakın zaman içeresinde açılacak merkeze bir araç tahsisiyapılacağını ve bu aracın yine şehit ve gazi ailelerinin tasarrufunabırakılacağını da kaydetti.

Şehit aileleri ve gazilerle yaptığı görüşmede kendisindenböyle bir talepleri olduğunu ifade eden başkan yazgı, “devlet ve milletolarak bizler her zaman şehit ve gazi ailelerimizinyanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. onların talepleri böyle bir merkezinaçılmasından yana idi. Önümüzdeki günlerde bu merkezimizin açılışını yapacağız.vatan için kendilerini feda etmekten geri durmayan gazilerimizin çocukları ile azizşehitlerimizin bizlere emanet ettiği çocuklarına iyi bir gelecek hazırlamakiçin bu merkezimizde eğitim programları düzenleyeceğiz” dedi.

belediye başkanı haluk Şahin yazgı, geçtiğimiz ramazanayında şehit aileleri ve gaziler onuruna verilen iftar yemeğinde ilk kez Şehitve gazi aileleri koordinasyon merkezi açılacağı müjdesini vermişti. gazi ve şehitaileleri arasında bu haber sevinçle karşılanmıştı.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Türkiye A Milli Kadın Voleybol
Sıradaki Haber Türkiye ve Brezilya Karşı Karşıya; Haftanın son maçı öncesi bilinmesi gerekenler