Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Şehit çocuklarının kırtasiye ihtiyaçları karşılanıyor

Aksaray Müftülüğü şehit ailelerinin

Aksaray Müftülüğü şehit ailelerinin yükünü hafifletmek adına okul kırtasiye masraflarını üstlenerek anlamlı bir kampanya başlattı.

Konu hakkında açıklama yapan Aksaray İl Müftüsü Veysel Işıldar; “Aksaray’da ki tüm şehit ailelerin çocuklarına kırtasiye ürünleri ücretsizdir.  Bedeli Babaları tarafından ödenmiştir. Şehitlerimiz evlatlarının borcunu canını vererek ödediğini beyan eden Işıldar, şehit çocukları bize emanettir. O yüzden okul kırtasiye ihtiyaçlarının tutarı neyse vakfımız tarafından karşılanacaktır” ifadelerini kullandı.

İl Müftülüğünün başlatmış olduğu yardımdan faydalanmak isteyen kişilerin, bulundukları yerdeki cami imamlarına ya da müftülük bünyesinde olan Diyanet Vakfının temsilcilerine bilgi vermeleri yeterli olacak.

Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan cami cemaatleri, ” Bizlerden yardım olarak toplanan paraların böyle hayırlı kampanyada değerlendirilmesi çok güzel bir girişim olmuş. Biz de yaptığımız yardımlar vesilesiyle şehit ve gazilerimizin çocuklarına sahip çıkmış oluyoruz” sözlerini kullandılar.

Haber: Fatma Altınok