Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ŞEHİT AİLELERİNE KONYA GEZİSİ DÜZENLENDİ

aksaray valisi aykut pekmez’in

aksaray valisi aykut pekmez’in eşi yeşim pekmezhimayesinde aksaraylı şehit ailelerine konya gezisi düzenlendi. 

yeşim pekmez beraberinde adli yargı adalet komisyonubaşkanı seyfullah sarıgül’ün eşi semiha sarıgül, emniyet müdürü ali karabağ’ıneşi reyhan karabağ, aksaray kaymakam adayı fatmagül dalmış, aile ve sosyalpolitikalar İl müdürü İsrafil aktürk’ün eşi türkan aktürk, Şehit anneleri veyakınları birlikte konya’nın tarihi ve kültürel mekânlarını gezdi.

program kapsamında ilk olarakistiklal harbi Şehitliğinegiden Şehit aileleri daha sonra mevlana türbesi, Şemsitebriz’i türbesi, alâeddintepesi ve camini ziyaret etti.

80 günde devri alem parkı, konya’nın tarihi ve kültürelmekânları gezen aksaraylı şehit ailelerikendileri ile yakından ilgilenen yeşimpekmez’e gezi programından duydukları memnuniyeti belirterek teşekkür ettiler.

yeşim pekmez  düzenledikleriprograma katılan bütün şehit ailelerine teşekkür ederek şehit aileleri ilegüzel bir gün geçirdiklerini bundan büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

pekmez; bu tür kültür gezilerini uygun zamanlardadüzenleyerek şehit yakınları ile beraber olmaya devam edeceklerini kaydetti.

-konya valisi eşiile emniyet müdürü eşi şehit aileleri ile bir araya geldi

yeşim pekmez  şehitaileleri ile konya’ya düzenlediği gezi programında konya valisi yakupcanbolat’ın eşi ayşegül canbolat , konya emniyet müdürü Şükrü yaman’ın eşi sevilayyaman’da şehit yakınları ile öğle yemeğinde bir araya geldi.

vali canbolat’ın eşi ayşegül canbolat  yeşim pekmez ve şehit ailelerine konya’ya hoşgeldiniz diyerek kendilerini konya’da görmekten memnuniyet duyduklarınısöyledi.  yeşimpekmez ; ayşegül canbolat’a ilgisinden dolayı teşekkür etti.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Selçuklu’nun Şaheseri Ağzıkarahan Göz Kamaştırıyor!
Sıradaki Haber Aksaray’da 800 yıllık hazine gün yüzüne çıktı!