Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ŞEHİT AİLELERİNE ANLAMLI ZİYARET

vali aykut pekmez’in eşi

vali aykut pekmez’in eşi yeşim pekmez  şehit aileleri ziyaretlerine devam ediyor. 

Şehit yakınları ile yakından ilgilenen pekmez; devletinher zaman şehit ailelerin yanında olduğunu eksiklik ve ihtiyaçları ile ilgiliher zaman çözüm üretmeye devam edeceklerini söyledi.

yeşim pekmez beraberinde adli yargı adalet komisyonubaşkanı seyfullah sarıgül’ün eşi semiha sarıgül,  aksaray kaymakam adayı fatmagül dalmış, aileve sosyal politikalar İl müdürü İsrafil aktürk ile 1973 yılında vatani göreviniyaparken şehit olan mehmet Şen’in kızı türkan Şen ile 2006 yılında siirteruh’ta şehit olan orçun yaldır’ınbabası hüsnü yaldır ve ailesini ziyaret etti.

Şehit yakınları ile bir sür sohbet eden yeşim pekmez ;sorun ve ihtiyaçlarla ilgili bilgi aldı. Şehit yakınlarının karşılaştıklarısorunlarına çözüm üretmenin kendilerinin görevi olduğunu belirten pekmez;devletin şehit yakınlarının her zaman yanında olduğunu, imkanlar ölçüsündeeksikliklerin giderilerek sorunların çözüme kavuşturulduğunu kaydetti.

Şehit mehmet Şen’in kızı türkan Şen ve eşi ile bir süresohbet eden yeşim pekmez; devletin kendilerine sahip çıkmasından duyduğumemnuniyeti belirterek dua eden Şehit kızı Şen’e teşekkür etti.

“Şehitlerini hakkını ne yapsak ödeyemeyiz” diyen pekmez;şehit ailelerinin her zaman kapısını çalmaya hal-hatırlarını sormaya devamedeceklerini söyledi. yeşim pekmez vali aykut pekmez tarafından üzerinde şehidinfotoğrafı ve türk bayrağı bulunan tabloyu takdim etti.

Şehit orçun yaldır’ın ailesi ile görüşen pekmez veberaberindeki heyet torun sahibi olan yaldır çiftini tebrik etti. Şehityaldır’ın babası hüsnü yaldır ve aile üyeleri ile sohbet eden pekmez; vali aykutpekmez tarafından üzerinde şehidin fotoğraflı ve türk bayrağı bulunan tabloyuşehit ailesine takdim etti.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Konya’nın Kulu ilçesinde otomobilin bariyere
Sıradaki Haber Bariyere çarpan otomobildeki 2 kişi yaralandı