Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Şehit aileleri, her zaman devletin ve milletin baş taçlarıdır

AK HEYET, ŞEHİT PİYADE

AK HEYET, ŞEHİT PİYADE ÜSTEĞMEN GÖKHAN DELEN’İN AİLESİNİ ZİYARET ETTİ:
Rahmet ve minnetle anıyoruz
AK Parti heyeti, Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde bir üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Üsteğmen Gökhan Delen’in ailesini ziyaret ederek, şehit ailesine devletin ve milletin şükran ve minnet duygularını iletti.


AK Parti Aksaray Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ve Hüseyin Altınsoy, AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, İl Başkan Yardımcıları İbrahim Ulusoy ve Bayram Çiçek, Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde şehitlik mertebesine yükselen Piyade Üsteğmen Gökhan Delen’in ailesini ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada, “Başta kahraman askerimiz, şehidimiz olmak üzere, vatan için canlarından vazgeçen aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Ruhları şad, mekânları cennet olsun.” dedi.

Ziyarette AK Heyet, şehidin ailesi ile yakından ilgilenerek, minnet duygularını şehit ailesine iletti. AK Parti Heyeti şehit ailelerin her zaman devletin ve milletin baş tacı olduğunu vurgulayarak, şehit ailelerinin her zaman yanında olacaklarının altını çizdi. Haber: Fatma ALTINOK