Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Şehirdeki Gizli Hazineler: Aksaray Müzeleri Ziyaretçilerini Bekliyor!

Aksaray Belediyesi 18- 24

Aksaray Belediyesi 18- 24 Mayıs Uluslararası Müzeler Haftası kapsamanda Aksaray’da bulunan müzelerin ziyaret edilmesi konusuna dikkat çekti. Aksaray’ın tarihi ve kültürel bir şehir olmasının yanı sıra şehir içerisinde bulunana müzelerin hafta kapsamında ziyaret edilmesine vurgu yapıldı.

Aksaray’da bulanan Şehitler Müzesi, Somuncu Baba Minyatür Müze, Azmi Milli Sanayi Ve Bilim Müzesi, Çocuk Aktivite Oyuncak Müzesi ziyaretçilerini bekliyor olacak.

Askeri ve kahramanlık duygularının yoğun hissedildiği Şehitler Müzesi şehir içerisinde oldukça dikkat çekerken, mistik atmosferin yoğun olduğu Somuncu Baba Minyatür Müzesi ziyaretçilerini ağırlamayı bekliyor.

Cumhuriyet dönemine ait yıllar içerinde ayakta kalmayı başaran tarih kokan Azmi Milli Sanayi ve Bilim Müzesi, ziyaretçilerine tarihi bir yolculuğa çıkarıyor. Çocukların gelişimine katkı sunan, en sevdikleri oyuncakların bulunduğu Çocuk Aktivite Oyuncak Müzesi, çocuklar için eğlenceli ve öğretici bir mekana dönüşüyor.

Aksaray Belediyesi 18- 24 Mayıs Uluslararası Müzeler haftası kapsamında tarih, kültür, sanat ve bilime ilgi duyan, müzeleri ziyaret etmeyi seven vatandaşlar için imkan sunarak Aksaray’ın kültürü, tarihi ve sanatını keşfetme imkanı sunuyor.

Fatma Altınok