Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ŞEHİR YENİ BİR GÖRÜNÜM KAZANDI

aksaraybelediye başkanı haluk Şahin

aksaraybelediye başkanı haluk Şahin yazgı, göreve geldiği 4,5 yılda yaptığı hizmetlerve gerçekleştirdiği projelerle şehre yeni bir görünüm kazandırdı.

belediyebaşkanı haluk Şahin yazgı, aksaray’ı marka şehir haline dönüştürecek projeleribir bir hayata geçirdi. Şehrin en önemli sorunu olan içme suyuna köklü çözümgetiren başkan yazgı, yeni su kaynakları ve projeleriyle aksaray’ın içme suyunuçözüme kavuşturuyor.

Öteyandan eski terminalin yerine yapılan piri mehmet paşa Çarşısı, yeni sanayiprojesi, kadın aktivite merkezleri, karabağ tematik parkı, genç osman parkı, kılıçaslanparkı 2.etabı, tacin mahallesine yapılan recep tayyip erdoğan parkı vesiloların yerine yapılacak olan selçuklu parkı ile şehre vizyon kazandırdı.

hızlabüyüyen şehirde ortaya çıkan trafik sorununa çözüm üretmek adına efor kavşağıolarak bilinen bölgeye piri mehmet paşa alt geçidi yaparak şehrin trafiksorununu o bölgede rahatlattı ve bu sayede bölgenin alt yapısını da tamamenyenilendi.

başkanyazgı, piri mehmet paşa alt geçidinin üstüne türk bayrağı motifli modern birdekoratif aydınlatma sistemi yaptırarak şehre modern bir görünüm kazandırmışoldu.

aksaray’da sanayi esnaflarının ve vatandaşların uzunyıllardır beklediği yeni sanayi sitesi için sanayi esnafları ve oda başkanlarıile birlikte görüşmeler yaparak çalışmalara başlanılmıştı. aksaray belediyesiile tokİ iş birliğinde yapılan, istihdam başta olmak üzere bölgesel gelişmeyekatkı sağlayacak olan aksaray yeni sanayi sitesi projesi türkiye’de örnek projeolarak gösterildi.

aksaray’da birçok sosyal, sanatsal ve sportif faaliyetlerinyapılması için imkanlar oluşturan belediye başkanı haluk Şahin yazgı kadınlariçin kadın aktivite merkezleri, engelli vatandaşlarımız için engellikoordinasyon merkezleri ve şehit aileleri için şehit aileleri ve gazilerkoordinasyon merkezlerini vatandaşların hizmetine sunarak binlerce gönüledokundu. 

belediye başkanı haluk Şahin yazgı 4,5 yılda 1 milyardeğerinde yatırım yapıldığını ifade ederken; “aksaray’ımızın asıl sahibivatandaşlarımızın talepleri görüşleri bizler için çok önemlidir.vatandaşlarımızın taleplerini, sorunlarını bir bir dinleyerek birlikte çözümyolları üretmeye çalışıyoruz. bu hizmet yükünü büyük bir heyecanlayüklendiğimizde belirlediğimiz çizgimizden hiç şaşmadık. bizler halkındansoyutlanmış başına buyruk, programsız ve düzensiz çalışma şekline karşıyız. herkonuda vatandaşlarımız ile birlikte istişareler, görüşmeler, fikiralışverişleri ve ortak akıl çerçevesinde hareket ederek herkes tarafındanbenimsenen kabul gören hizmetleri ortaya koyuyoruz. başarının sırrınıngücümüzün kaynağı vatandaşlarımız olduğunu çok iyi biliyoruz.” dedi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray’da Kurban Bayramı Coşkusu: Bayramlaşma
Sıradaki Haber Acı ve coşkuyla: Aksaray’da Kurban Bayramı bayramlaşmaları