Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Şehir uyurken belediye mesaide

Aksaray Belediyesi ekipleri vatandaşlara kaliteli, kesintisiz ve modern hizmetler sunabilmek adına çalışmalarını zaman mefhumu olmaksızın sürdürüyor.

Aksaray Belediyesi ekipleri vatandaşlara

 

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in şehre yenilikçi projeler kazandırmak amacı ile başlattığı projelerin planlanan zaman içerisinde hayata geçmesi için tüm projelerde çalışmalara aralıksız olarak devam ediliyor. Belediye ekipleri yeni yol açma, içme suyu hizmeti, yıpranan yolların ve kaldırımların onarılması, kanalizasyon ve yağmur suyu eksikliklerinin giderilmesi gibi temel belediyecilik hizmetlerini kesintisiz olarak sağlamak için çalışmalarını mesai saatleri dışında da gerçekleştiriyor.

Temel Belediyecilik çalışmalarında kesintisiz hizmet sunmak için gece gündüz çalışmalar yürüten Belediye ekipleri yapısal projelerden Yeni Belediye Hizmet Binası, Hamidiye Kentsel dönüm projesi, yaya üst geçidi projesi, kavşak düzenleme projeleri gibi trafiğin yoğun olduğu alanlarda yapılan çalışmaları da gece saatlerinde gerçekleştiriyor. Vatandaşlar tarafından gündüz saatlerinde yoğun olarak kullanılan noktalarda çalışmaların gece saatlerine yoğunlaştırılması ile hem bölge esnafının çalışmalardan etkilenmemesi sağlanırken hem de çalışmalardan kaynaklı oluşabilecek trafik yoğunluklarının önüne geçilmiş olunuyor.

‘’GÖREV SÜRECİMİZE SIĞMAYACAK ESERLER KAZANDIRMAK İÇİN GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞIYORUZ’’

Aksaray Belediyesi olarak şehrin ihtiyaçlarını karşılamak adına gece gündüz demeden çalışmalar yürüttüklerini belirten Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, şehir genelinde yapılan çalışmalarla ilgili yaptığı değerlendirmede şu ifadeleri kullandı; ‘’Şehrimiz hızla büyüyen ve gelişen bir şehir bu büyüme ve gelişme sürekli olarak yeni ihtiyaçları beraberinde getiriyor. Bizde bu büyüme hızına hız katmak için şehrimize yenilikçi projeler kazandırmanın gayreti içerisinde çalışıyoruz.

Projelerimizin uzun ömürlü ve kaliteli olması adına her ayrıntıyı planlayarak çalışıyoruz. Hassasiyetle yürüttüğümüz çalışmalarımızı gün içine sığdıramıyoruz. Ekiplerimiz gecenin ilerleyen saatlerine kadar sahada çalışmalar yürütüyor. Görev sürecimize sığmayacak eserler kazandırmak için gece gündüz demeden çalışıyoruz. ‘’ Dedi.

Bülten