Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Seçime saatler kala, Karacaer, çarşı esnafıyla buluştu

İYİ Parti Aksaray Belediye

İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan adayı Tuğrul Karacaer seçin çalışmalarına devam ediyor.  31 Mart Pazar gün gerçekleşecek olan mahalli idareler seçimlerine saatler kala saha çalışmalarını sürdüren Karacaer, çarşı esnafıyla bir araya geldi.

Aksaray’da yerel seçimler heyecanı sürerken adaylığının açıkladığı ilk günden bu yana seçim çalışmaları yürüten Karacaer milyonların beklediği seçime saatler kala saha çalışmalarına devam ediyor.

Çarşı esnafının sorun ve taleplerine kulak veren Karacaer, çözüm bulma noktasında istişarelerde bulundu. Şehrin ve vatandaşlarının ihtiyaçlarının giderilmesi yönünde hizmet geliştireceğini dile getiren Karacaer,  esnaf ve vatandaşlar tarafından samimi bir şekilde karşılandı.

Belediye Başkan adayı Karacaer’e ziyareti esnasında, İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Sercan Belgemen, Milletvekili Turan Yaldır, Merkez İlçe Başkanı Osman Yılmaz ve Belediye Meclis Üyesi Adayları eşlik etti.

İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan adayı Tuğrul Karacaer çarşı esnaflarına samimi karşılamalarından ve desteklerinden ötürü teşekkürlerini iletti.

Haber: Fatma Altınok