Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Seçim Rüzgarları Esti: MHP Aksaray, Sendika Temsilcileri İle Strateji Toplantısında!

Milliyetçi Hareket Partisi, (MHP)

Milliyetçi Hareket Partisi, (MHP) Aksaray Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak ve beraberindeki teşkilatı mensupları, Türkiye Kamu Sen Aksaray Şube Başkanı Ali Toprak, TÜRKAV Aksaray Şube Başkanı İzzet Karatay ile bir araya geldi.

MHP teşkilatı 31 Mart seçimlerine yönelik çalışmaları hızla devam ederken Aksaray’da faaliyet gösteren sendikaları ziyaret gerçekleştiriyor.

Türkiye Kamu Sen Aksaray Şube Başkanı Ali Toprak, TÜRKAV Aksaray Şube Başkanı İzzet Karatay ve yönetimi ile bir araya gelen MHP teşkilatı, seçimlere yönelik sendika personellerinden nabzını tutu. Sendika tarafından yürütülen çalışmaların ele aldığı ziyarette, Belediye Başkan Adayı Çıtak yapılması hedeflenen proje ve çalışmalarına değindi.

Türkiye Kamu Sen Şube Başkanı Toprak, TÜRKAV Aksaray Şube Başkanı İzzet Karatay ziyaret eden MHP teşkilatına,  nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Aksaray Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak, MHP Aksaray il başkanı Burhanettin Karataş, milletvekili Ramazan kaşlı ve teşkilat mensupları ziyaret eden isimler oldu.

Haber: Avni Kuru