Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Seçim Heyecanı Aksaray’da Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’nde: Çıtak, Sorunları Dinledi!

Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray

Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray Belediye Başkan adayı İrfan Çıtak seçim çalışmaları kapsamında ziyaretler gerçekleştirmeye devam ediyor. Ziyaretler kapsamında Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nü ziyaret eden Çıtak ve beraberindeki heyet, personellerle bir araya geldi.
31 Mart 21024 mahalli idareler seçimleri az bir zaman kala seçim çalışmalarına hız kazandıran MHP Aksaray Belediye başkan adayı Çıtak, esnaf ve vatandaşların yanı sıra kurum ve kuruluş ziyaretleri gerçekleştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nü ziyaret eden Çıtak’a İl Başkanı Burhanettin Karataş ve parti mensupları eşlik etti.
İl Müdürlüğü personellerinin sorun ve taleplerini dinleyen Çıtak çözüm bulma noktasında istişarelerde bulundu. Aksaray’ın gelişim ve büyümesine olanak tanıyacak olan çalışma ve projeleri hakkında bilgiler verdi.
Belediye Başkan adayı Çıtak ziyarete yönelik yaptığı açıklamasında, “Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nü ziyaret ettik. Ziyaret sırasında çalışanlara da hayırlı işler temennisinde bulunduk. Misafirperverlikleri ve samimiyetleri için çok teşekkür ederim” dedi.

Haber: Fatma Altınok