Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Seçim Aksarayspor’a yaradı: Aksaray Belediyespor’da futbolculara seçim izni!

Aksaray Belediyespor’da futbolculara seçim

Aksaray Belediyespor’da futbolculara seçim izni verildi

Türkiye’nin ikinci ligi kırmızı grubunda mücadele eden 68 Aksaray Belediyespor, seçim arasında Somaspor maçı hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Türkiye ikinci ligi kırmızı grubundan mücadele eden temsilcimiz 68 Aksaray Belediyespor’da futbolculara dört gün izin verildi.
Aksaray Belediyespor, Pazar günü yapılacak mahalli idareler seçimleri nedeniyle ligdeki 33. hafta müsabakalarının 3 Nisan Çarşamba gününe ertelenmesinin ardından, futbolculara dört gün izin verildi. Ancak takım, teknik direktör Şaban Yıldırım yönetiminde, Somaspor maçının hazırlıklarına 29 Mart Cuma günü tekrar başlayacak.
Ligin ilk yarısında sahasında Somaspor’u 2-0 mağlup ederek rakibini mağlup etmeyi başaran Motolux 68 Aksaray Belediyespor rövanşı rakibine vermek istemiyor ve Soma deplasmanında da kazanmak istiyor.
Geçtiğimiz hafta Aksaray Belediyespor, sahasında oynadığı Iğdırspor müsabakasında 1-1 berabere kalmıştı. Sarı kart cezası nedeniyle forma giyemeyen Cengiz Ötkün, teknik direktör Yıldırım’ın görev vermesi durumunda Somaspor maçında yeniden forma şansı bulabilecek.

Aksaray Belediyespor, ligde 39 puanla 11. sırada yer alıyor. Küme düşme hattındaki takımlardan 9 puan üzerinde bulunmaları, psikolojik olarak rahat bir pozisyonda olduklarını gösteriyor. Ancak takım, Somaspor deplasmanından galibiyetle ayrılarak üst sıralara tırmanmayı hedefliyor.

Takım, 3 Nisan Çarşamba günü deplasmanda Somaspor ile karşılaşacak. Aksaray Belediyespor, ligin ilk yarısında sahasında oynadığı maçta Somaspor’u 2-0 mağlup etmişti. Şimdi ise deplasmanda rakibini mağlup ederek üç puanı hanesine yazdırmak istiyor.
Aksaray Belediyespor 32. haftanın ardından ligde 39 puanla 11. sırada yer alıyor temsilcimiz oynadığı 31 müsabakada on galibiyet dokuz beraberlik 12’de mağlubiyet elde etti 25 gol atıp kalesinde 24 gol gördü ligin tamamlanmasına altı hafta kala Aksaray Belediyespor beş müsabaka oynayacak ve ligdeki son haftayı maç yapmadan geçtiği için de ligi bir hafta önceden tamamlamış olacak .
Aksaray Belediyespor küme düşme hattında bulunan takımların 9 puan üzerinde yer alıyor ve küme düşme stresin matematiksel olarak garantilemese de psikolojik olarak oldukça rahat bir sıralamada bulunuyor.

Haber: Hakan Hidayet Deniz

Başkan Dinçer, yeni bir kavşakta
Sıradaki Haber Aksaray’ın En Yoğun Kavşağında Büyük Değişim! Başkan Dinçer Harekete Geçti!